Onze beloftes - Les P'tites Fées Bleues

Onze diensten... en nog veel meer

Een volledig gepersonaliseerde service !

Veel gezond verstand ... en een beetje meer !

Nakoming van onze beloftes !

Slider
Onze beloftes - Les P'tites Fées Bleues

Onze diensten ... en nog veel meer

• Een volledig gepersonaliseerde service !

• Veel gezond verstand ... en een beetje meer !

• Nakoming van onze beloftes !

Slider
CONTACTEER ONS VOOR EEN INSCHRIJVING OP 09/233.32.83

De onderneming "Les P'tites Fées Bleues" is een erkend Dienstenchequebedrijf. Of u nu in het Waals, het Brussels Hoofdstedelijk of het Vlaams Gewest woont, de dienstencheques zijn de ideale oplossing om volkomen legaal over een huishoudhulp te beschikken voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Onze beloftes ...

Ononderbroken dienstverlening

Mocht uw Feetje ziek zijn, dan verbinden wij er ons ertoe om in de mate van het mogelijke een tijdelijke vervangster te vinden.re.

Afspraak

Wij houden rekening met uw voorkeuren wat de dagen en uren betreft waarin ons Feetje langs kan komen. Of u nu thuis bent of op uw werk, we vinden altijd wel een moment dat u het beste uitkomt.

Schatting

U beslist hoeveel uur ons Feetje bij u thuis komt. Na enkele prestaties belt onze manager u op om na te gaan of de dienst volledig naar wens is. Zo nodig zal hij alle gewenste wijzigingen aanbrengen: meer of minder werkuren, andere punten op de checklist... Ons streefdoel is uw volle tevredenheid.

Gezond verstand

Een stevige dosis gezond verstand: als een reinigingsproduct ontbreekt, noteert uw Feetje het. Een vreemde vlek op de dampkap? Ze tovert hem weg. Na het poetsen reinigt ze uiteraard de dweilen, emmers en wasdoekjes en bergt ze netjes op tot de volgende keer. Onze Feetjes zijn eerst en vooral perfectionisten!

Op uw manier

Onze Feetjes gebruiken uw materiaal en de producten waarmee u het liefst uw huis onderhoudt: zijn er producten die beter geschikt zijn dan de producten die u langdurig hebt getest om uw huis te poetsen? Als u wilt, zullen ze u nog efficiëntere producten aanraden!

Naargelang uw behoeften

Elk van onze Feetjes heeft haar speciale talenten: de één kan heel goed strijken, de ander ruimt op als geen ander, weer een ander poetst graag met veel water en is de koningin van de grote schoonmaak, ... We sturen u altijd het Feetje dat het best beantwoordt aan uw specifieke verwachtingen.

Dienstencheques

Een uur gewerkt is een uur betaald. Het systeem van de Dienstencheques biedt u alle garanties over hun prestaties: gereglementeerde werktijden, arbeidsovereenkomst, sociale lasten, verzekeringen…

Vertrouwen

Wij vervangen uw huishoudhulp niet door een ander. Omdat wij u een persoonlijke service bieden, vinden we dat uw eigen Feetje uw huis het beste kent en dat deze vertrouwensrelatie het allerbelangrijkste is. Daarom zullen we u absoluut niet elke week een andere huishoudhulp sturen!

logo_facebook.jpg

Het koninkrijk der feeën in België staat met 20 kantoren voor u klaar !

We weten hoe weinig vrije tijd u hebt. Daarom nemen we in alle vertrouwen uw huishoudelijke taken op ons. Met hun kennis en professionaliteit hebben « Les ptites fées bleues » een netwerk van 20 dienstenchequekantoren opgebouwd. Zij stellen ruim 1500 huishoudhulpen via dienstencheques ter beschikking om u van dienst te zijn.

Wie zijn wij ?

Facebook

Bezoek ons!

Faceboook Les p'tites fées bleues
Les P’tites fées bleues 2017 © Designed by BanditoStudio