Wie zijn wij ? - Les P'tites Fées Bleues

Wie zijn wij ?

Een netwerk van huishoudkantoren voor uw dagelijkse huishoudtaken

Een volledig gepersonaliseerde dienstverlening !

Veel gezond verstand ... en een beetje meer !

Nakoming van de beloftes/toezeggingen !

Slider
Wie zijn wij ? - Les P'tites Fées Bleues

Wie zijn wij ?

Een netwerk van huishoudkantoren voor uw dagelijkse huishoudtaken

• Een volledig gepersonaliseerde dienstverlening !

• Veel gezond verstand... en een beetje meer !

• Nakoming van de beloftes/toezeggingen !

Slider
CONTACTEER ONS VOOR EEN INSCHRIJVING OP 09/233.32.83

Hyperdynamische, glimlachende en enthousiaste feetjes boordevol energie die u niet meer bij uw huishoudelijk werk kunt wegdenken. De Blauwe Feetjes zijn de meer dan 1.500 competente huishoudhulpen die, begeleid door een team professionals, net als u zuinig zijn op hun interieur. Onze Blauwe Feetjes staan tot uw beschikking om u te helpen met poetsen, strijken en naaien. Hun werk wordt betaald met Dienstencheques.

photo_01.jpg
photo02.jpg

Over ons

De NV LES P'TITES FEES BLEUES werd opgericht op 06 oktober 2006, het beschikt over een eigen vermogen van € 700.000. De groei van de onderneming bedraagt ruim 40 % per jaar.

Rigoureus management stelt ons in staat om de uitstekende financiële positie van het bedrijf te waarborgen en tegelijkertijd de arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers tot de beste in de markt te maken.

Aarzel niet om te informeren naar de financiële stabiliteit van het bedrijf waarmee u wilt werken. Veel structuren verkeren namelijk helaas in grote moeilijkheden, hebben onvoldoende kapitaal om hun activiteit te ondersteunen of hebben een negatief eigen vermogen.

SA LES P'TITES FEES BLEUES Hoofdkantoor :
Avenue de Tervueren, 402 - 1150 Woluwe-Saint-Pierre
Ondernemingsnummer : 0884.224.680

Siège social Les P'tites fées Bleues
Siège social Les P'tites fées Bleues
Siège social Les P'tites fées Bleues

Onze ontwikkeling

2010

Overname van het personeel van de vennootschap AGENET BELGIUM SERVICES uit Eigenbrakel

2012

In mei 2012 hebben we ook een groot deel van het personeel van de onderneming LA VALSE DES POUSSIERES in Lasne overgenomen.

Begin oktober hebben we het personeel van AGL TITRES SERVICES in de kantoren van Ottignies, Jezus-Eik en Terhulpen overgenomen. We hebben ook het personeel van AGEMA Hoeilaart en een deel van het personeel en de goodwill van de ondernemingen DAILY SERVICES, MURIELLE TITRES-SERVICES en INFINITY SERVICES overgenomen.

2015

In 2015 zet de uitbreiding van onze onderneming zich voort met de overname van het personeel van 1 AIDE SUR MESURE in februari, van PATRICIA SABOTS in september en van MENAGE ET VOUS in oktober.

2016

De Blauwe Feetjes is in 2016 nog verder uitgebreid met de overname van de ondernemingen LORAVAL in Edingen in maart, en MC SERVICES in Mettet in september.

2017

De onderneming zet zijn ontwikkeling voort met de overname van het personeel van het bedrijf “Domidom Belgium”, dat actief is in het Brussels gewest en in Vlaanderen. Tevens neemt het de onderneming “Proventis” over.

logo_facebook.jpg

Het koninkrijk der feeën in België staat met 20 kantoren voor u klaar !

We weten hoe weinig vrije tijd u hebt. Daarom nemen we in alle vertrouwen uw huishoudelijke taken op ons. Met hun kennis en professionaliteit hebben « Les ptites fées bleues » een netwerk van 20 dienstenchequekantoren opgebouwd. Zij stellen ruim 1500 huishoudhulpen via dienstencheques ter beschikking om u van dienst te zijn.

Wie zijn wij ?

Facebook

Bezoek ons!

Faceboook Les p'tites fées bleues
Les P’tites fées bleues 2017 © Designed by BanditoStudio